A cukoralkoholok egyébként különféle formákban jönnek, például a nyírfacukor mellett ott van a mannit, a szorbit és mások. Ezek szélerskörűen megtalálhatóak az élelmiszerekben, például az üdítőitalokban, cukorkákan, rágógumikban, süteményekben és sok más cukormentes termékben. A nyírfacukor kristályos formában is megvásárolható, illetve az emberi szervezet is képes a termelésére bizonyos mennyiségben. Az FDA a nyírfacukornak a legbiztonságosabb besorolást adta élelmiszer adalékanyagként, ami azt jelenti, hogy teljesen egészséges és biztonságos az emberi fogyasztásra, sőt biztonsággal fogyaszthatják a cukorbetegek és a hipoglikémiában szenvedők is.
A nyírfacukornak fontos szerepe van abban, hogy stabilizálja a szervezet működéseit, fenntartsa azokat és segítse a szervrendszereket abban, hogy az egész test megfelelően működjön. Ha erre nem figyelünk oda, akkor a vércukorszint komoly problémákat is okozhatnak a szervezetben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése