2015. január 7., szerda

A nyírfacukor csodaszer

A nyírfacukrot Finnországban már az 1970-es évektől széles körben használták, ma pedig már teljesen természetes az országban a xilit jelenléte. A finnek nagyon sok kutatást végeztek, hogy megállapítsák a nyírfacukor előnyeit és hatásait, ezek a kutatások pedig bebizonyították, hogy a nyírfacukornak ezerféle előnye van, így nem véletlen, hogy a skandináv országok fogászati egyesületei is jóváhagyták a nyírfacukor használatát. Finnországban ezerféle formában megtalálható a nyírfacukor, jelen van a fogápolási termékekben, az édességekben, az italokban stb. Ennek köszönhetően pedig több jelentés is igazolta, hogy a skandináv országokban jelentősen csökkent a fogszuvasodásos esetek száma az utóbbi évtizedben.

Tehát az már tény, hogy a nyírfacukor igen hasznos fogászati termék a fejlett nemzetek és a jó fogorvosok körében, ott, ahol a fogmosáson és fogselymen túl is látnak, de mi a helyzet a kevésbé modern országokban, ahol a fogászati ellátás kevésbé evidens vagy nem része az adott kultúrának? Az University of Pennsylvania egy csoportja a nyírfacukrot Indiába vitte, ahol tesztelték, hogy milyen hatással van a népességre, hogy az emberek hogyan ítélik meg. Azt remélik, hogy az ott élők is megbarátkoznak a nyírfacukorral és, hogy rendszeresen fogják használni ezeket a termékeke, ezáltal csökkennek a fogászatai megbetegedéseik. Mert a nyírfacukor valódi csodaszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése